webdesign

design jouw website
met coconuts

Professionele websites, converterende webshops en effectieve SEO.

Een pixel perfect website die op elk apparaat werkt.
Uniek ontwerp passend bij jouw bedrijf.
Een website die opvalt en zich onderscheidt van de rest.
Of het een one-page website is, een informatieve website, webshop of blog.
In een paar stappen staat jouw nieuwe visitekaartje online.
Of heb je al een website en heeft die een opfrisbeurt nodig?

Alles is mogelijk bij CocoNuts.

1. Analyse

Samen bepalen het doel van de website. Er wordt een analyse gemaakt van de doelgroep en gekeken naar waar u kan opvallen binnen de branche. Deze strategie wordt in het hele proces meegenomen.

2. Ontwerp

Op basis van de wensen wordt er een ontwerp gemaakt. Rekening houdend met de doelgroep, visuele aspecten en indeling van de website zal het eerste ontwerp besproken worden.

3. Ontwikkeling

Nadat het ontwerp is goedgekeurd gaat de ontwikkeling van start. Het bouwen van de website gaat stap voor stap gedaan met in het achterhoofd de gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker.

4. Responsive

Het ontwerp staat, hierbij is het van groot belang dat er wordt gekeken dat op alle soorten devices de website prettig en duidelijk overkomt. Als uitgangspunt; de mobiele versie, want deze is veruit het belangrijkst!

5. SEO

Zoekmachineoptimalisatie, om ervoor te zorgen dat uw website goed scoort in bijv. Google. Optimaliseren van de teksten en het toepassen van SEO technieken om een goede SEO strategie te ontwikkelen.

6. Oplevering

Aan de achterkant wordt alles gecheckt. Na intensief testen gaat de website live! Prestaties zijn daarbij erg belangrijk, door het uitvoeren van optimalisaties bereiken we een nog snellere laadtijd.

Overtuigd?
let’s talk about
your brand new website

Een website laten maken, je huidge website een opfrisbeurt geven of optimaliseren van je vindbaarheid online? Bel, mail of app. Dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn.